Hoera voor een nieuw project!

Het is even een tijdje stil geweest hier. Dat is niet helemaal toevallig. Ik was namelijk (en ben nog steeds) bezig met een ander project dat flink veel energie kost, maar hopelijk heel wat oplevert.

Ik noem het: ‘baby nummer 2’.

Wie mijn blogs soms volgt, weet misschien dat mijn eerste zwangerschap erg pittig was, dat ik ziek werd en Evi veel te vroeg werd geboren. Daarom is het nu extra spannend en word ik in het door allemaal mensen met witte jassen nauwlettend in de gaten gehouden. Dat is ook de reden dat we even gewacht hebben met een grootse aankondiging: eerst was er tijd nodig om te wennen aan deze zwangerschap, wat vertrouwen te krijgen en heel veel te slapen (├ęcht veel te slapen).

Nu ik zo’n 20 weken onderweg ben en het absoluut niet meer kan verstoppen mag iedereen het weten, en probeer ik af en toe weer wat te schrijven. Hoef ik ook niet meer bang te zijn dat ik in een blog mijn ‘mond voorbijpraat’…

Intussen verdiept Evi zich in de bibliotheek vast in haar huiswerk voor de komende tijd.

Deel dit:
Share